Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Någonting bättre är redan på väg

Någonting bättre är redan på väg

Hardcover book. Albert Bonniers Förlag. 2006. 220 pages.

Condition As New. Nytt exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt, för övrigt i presentskick.

Efter den omtalade succén med tio upplagor av Du är inte ensam återkommer nu Maria Scherer med en ny läkebok för själen Någonting bättre är redan på väg. Än en gång tar hon med sina läsare på en inspirerande resa i själens och känslornas värld. En resa där hon ofta stannar upp och påminner om våra inre resurser: Du är mycket lyckligare än du tror och vet om!

I sin nya bok driver hon envist och engagerat tesen att alla kan bli livslyckliga och få tillbaka förlorad kärlek, livsaptit och självkänsla. Hon skakar om, utmanar, lugnar och omfamnar med sitt varma, men ändå ärligt realistiska språk. En bok med undertoner av ett kärleksfullt brev från en mycket god vän, en som bryr sig och en som ser dig ända in i själen och hjärtat.

Maria Scherer har skrivit en bok som påminner dig: Någonting bättre är redan på väg. - en bok om medmänsklighet!

"En själens ombudsman!" (Kommunalarbetaren). "Hon lär oss lyssna på själen och känslorna." (Tidskriften Hälsa). "Det goda med Maria Scherers personvård är de möjligheter och allt det positiva hon pekar på. Man blir glad. Jätteglad!" (Ulf Schenkmanis).


AV MARIA SCHERER: Jag tror på kvinnan / Sätt dig ner och vänta på din själ / Kejsarvalsen / Silvertrumpeten / Nattord / Kom närmare / Capriole / Fånga drömmen / Än en gång / Mitt i hjärtat / Du är inte ensam: En läkebok för själen / Någonting bättre är redan på väg / Det goda du vill.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789100111700
Title
Någonting bättre är redan på väg
Author
Scherer, Maria
Publisher
Albert Bonniers Förlag
Year of release
2006
No of pages
220 pages
Binding
Kartonnage
Size
143 x 220 mm Spine width 21 mm
Weight
351 g
Language
Svenska
Description
Efter den omtalade succén med tio upplagor av Du är inte ensam  (2002) återkommer nu Maria Scherer med en ny läkebok för själen Någonting bättre är redan på väg.         Än en gång tar hon med sina läsare på en inspirerande resa i själens och känslornas värld. En resa där hon ofta stannar upp och påminner om våra inre resurser: Du är mycket lyckligare än du tror och vet om!         I sin nya bok driver hon envist och engagerat tesen att alla kan bli livslyckliga och få tillbaka förlorad kärlek, livsaptit och självkänsla. Hon skakar om, utmanar, lugnar och omfamnar med sitt varma, men ändå ärligt realistiska språk. En bok med undertoner av ett kärleksfullt brev från en mycket god vän, en som bryr sig och en som ser dig ända in i själen och hjärtat.         Maria Scherer har skrivit en bok som påminner dig: Någonting bättre är redan på väg. -  en bok om medmänsklighet!Pressröster om Du är inte ensam:"Det är dags att vakna, skriver hon. Skaka om dig själv. Våga bli lycklig." Expressen/ego      "En själens ombudsman!" Kommunalarbetaren   "Hon lär oss lyssna på själen och känslorna." Tidskriften Hälsa  "Det goda med Maria Scherers personvård är de möjligheter och allt det positiva hon pekar på. Man blir glad. Jätteglad!" Ulf Schenkmanis/Doktorn