Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Ansiktet utåt - Om service i frontlinjen och korta kundkontakter

Ansiktet utåt - Om service i frontlinjen och korta kundkontakter

Hardcover book. Liber. 1 ed. 2002. 128 pages.

Very Good Condition. Stämpel på inlagans första blad. I övrigt fin inlaga.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish Bokhjälpen

Publisher's information

ISBN
9789147063871
Title
Ansiktet utåt - Om service i frontlinjen och korta kundkontakter
Author
Nyström, John
Publisher
Liber
Year of release
2002
No of pages
128 pages
Binding
Övrigt
Weight
307 g
Language
Svenska
Description
Att kunden står i centrum är en självklarhet inom alla serviceyrken. Hur företagets "ansikte utåt" uppfattas är därför särskilt viktigt. I Ansiktet utåt riktas allt intresse mot dig som är verksam med kundservice och som därmed är bärare av företagets eller myndighetens ansikte utåt. Behoven av god och personlig service finns överallt där människor träffas i professionella sammanhang.

Läs mer
Att kunden står i centrum är en självklarhet inom alla serviceyrken. Hur företagets "ansikte utåt" uppfattas är därför särskilt viktigt. I boken Ansiktet utåt riktas allt intresse mot dig som är verksam med kundservice i någon form och som därmed är bärare av företagets eller myndighetens ansikte utåt. Behoven av god och personlig service finns överallt där människor träffas i professionella sammanhang.

Vi vänder oss till dig som arbetar inom försäljning och service, till exempel inom olika former av callcenter eller support. Du som är sekreterare eller assistent ligger också i frontlinjen för att utåt och inåt representera din chef, din avdelning eller kanske hela företaget.

Din roll är ofta central och avgörande och därmed finns också behov av kompetensutveckling, stöd och ständig kontakt inåt mot företaget.

Ansiktet utåt sätter dig i fokus för att du ska utveckla dig i ditt jobb och dessutom som person. Boken utgör ett kraftfullt verktyg för att du ska nå framgång i kontakterna med dina kunder och dessutom i relationerna till din chef och dina arbetskamrater.

John Nyström, är författare och läkare med erfarenhet av att varje dag förmedla och "sälja" budskap och åtgärder i sjukvården. Monica Wallén, är beteendevetare med tidigare inriktning på försäljning och affärsutveckling. Arbetar nu med utbildningar med tonvikt på bland annat säljprocessen, kundservice och marknadskommunikation.