Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Medley. En ny våg

Medley. En ny våg

Comic book. 2013.

Condition As New. Nytt album.
Det finns en kraft som sedan urminnes tider använts för att föra krig och sprida förödelse. Många har försökt tämja den, och de som lyckas, kallar sig musiker. I en värld som härjats av strider mellan musikstilar har orkestermakten Symfonien övriga genrer i ett järngrepp. Den idealistiska violinisten Catherine Hayes är nybliven löjtnant inom den Kungliga Musikstyrkan, men hennes världsbild vacklar när hon möter Axeln, synthpoparen från öst. Med ett bladnat musikaliskt ursprung och en två meter lång synth söker Axel efter platsen där det sägs att all musik skall mötas; Medley. Lisa Medins ösiga epos Medley är ett halsbrytande äventyr med virtuosa toner och helhjärtat tokröj. Den presenteras nu för första gången i bokform, och ställer sig i täten för den nya generationen svenska äventyrsserier.


Författare: Medin, Lisa
Förlag: Kolik
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 225 sv.v.
Utgivningsår: 2013

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789186509255
Title
Medley. En ny våg
Author
Medin, Lisa
Publisher
Ordfront förlag
Year of release
2013
No of pages
225 pages
Binding
Häftad
Size
141 x 204 mm Spine width 17 mm
Weight
410 g
Language
Svenska
Description
Det finns en kraft som sedan urminnes tider använts för att föra krig och sprida förödelse. Många har försökt tämja den, och de som lyckas, kallar sig musiker.

I en värld som härjats av strider mellan musikstilar har orkestermakten Symfonien övriga genrer i ett järngrepp. Den idealistiska violinisten Catherine Hayes är nybliven löjtnant inom den Kungliga Musikstyrkan, men hennes världsbild vacklar när hon möter Axel, synthpoparen från öst.
Med ett blandat musikaliskt ursprung och en två meter lång synth söker Axel efter platsen där det sägs att all musik skall mötas; Medley.

Lisa Medins ösiga epos Medley är ett halsbrytande äventyr med virtuosa toner och helhjärtat tokröj. Den presenteras nu för första gången i bokform, och ställer sig i täten för den nya generationen svenska äventyrsserier.

Läs mer på www.kolikforlag.se