Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Albatross : North Devon-serien, del 1

Albatross : North Devon-serien, del 1

Hardcover book. Albert Bonniers Förlag. 1 ed. 2020. 350 pages.

Condition As New. Dust jacket As New. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt och en minimal nötning på skyddsomslagets främre övre hörn, för övrigt i presentskick.

Poliskommissarie Matthew Venn står utanför kyrkan i det lilla samhället Barnstaple i norra Devon och betraktar sin fars begravning på avstånd. Samma dag som Matthew vände ryggen åt den strikta frikyrkliga församling han växt upp i, förlorade han också kontakten med sin familj.

Nu är han tillbaka i sina barndomstrakter, inte bara för att sörja sin far, utan för att ta sig an sitt första stora fall i polisregionen Two rivers. En man har hittats mördad på stranden nära Matthews nya hem: han har blivit knivhuggen, och han har en albatross tatuerad i nacken. Matthew lägger all sin kraft på att hitta gärningsmannen, och det blir en jakt som tar honom och hans team tillbaka till människorna från förr, och de livsfarliga hemligheter de döljer.


AV ANN CLEEVES

SHETLAND-SERIEN - FÖRSTA KVARTETTEN: 1 Svart som natten / 2 Vita nätter / 3 Rött stoft / 4 Blå gryning.

ANDRA KVARTETTEN: 2:1 Dött vatten / 2:2 Tomma luften / 2:3 Mörk jord / 2:4 Vild eld.

JIMMY PEREZ, UNGA VUXNA: Ett perfekt liv.

SERIEN OM VERA STANHOPE: 1. Kråkfällan / 2. I lögnernas spår / 3. Dolda djup / 4. Döda talar inte / 5. Glasverandan. EJ PÅ SVENSKA: 6. Harbour Street / 7. The Moth Catcher / 8. The Seagull / 9. The darkest evening / 10. The Dark Wives.

NORTH DEVON-SERIEN / MATTHEW VENN: 1. Albatross / 2. Häger / 3. Stormfågel.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789100181505
Title
Albatross
Author
Cleeves, Ann
Publisher
Albert Bonniers Förlag
Year of release
2020
No of pages
350 pages
Binding
Inbunden
Size
142 x 222 mm Spine width 28 mm
Weight
486 g
Language
Svenska
Description
Poliskommissarie Matthew Venn står utanför kyrkan i det lilla samhället Barnstaple i norra Devon och betraktar sin fars begravning på avstånd. Samma dag som Matthew vände ryggen åt den strikta frikyrkliga församling han växt upp i, förlorade han också kontakten med sin familj.Nu är han tillbaka i sina barndomstrakter, inte bara för att sörja sin far, utan för att ta sig an sitt första stora fall i polisregionen Two rivers. En man har hittats mördad på stranden nära Matthews nya hem: han har blivit knivhuggen, och han har en albatross tatuerad i nacken. Matthew lägger all sin kraft på att hitta gärningsmannen, och det blir en jakt som tar honom och hans team tillbaka till människorna från förr, och de livsfarliga hemligheter de döljer.